Seiko -banner 03

                                         Seiko - pentru ea                                                                       Seiko - pentru el

Marca de ceasuri Seiko este renumita in lume pentru calitate si stil. De mai bine de o suta de ani, firma este recunoscuta pentu produsele sale extraordinare. Chiar daca este cunoscute pentru ceasurile de mana, compania era, cand a aparut in 1881, un magazin de reparatii ceasuri. De atunci si pana acum compania japoneza a avut parte de succes si distinctii.

Laudandu-se cu mai multe distinctii de cel mai bun producator de ceasuri din lume, Seiko este un lider in inovatie. A fabricat primul ceas quartz, primul ceas digital cu functii multiple, primul ceas de scufundari si multe altele.

Compania de ceasuri Seiko nu este cunoscuta numai pentru calitate, ci si pentru exactitate. Seiko este cronometrul oficial pentru mai multe evenimente mondiale precum Olimpiadele, Cupa Mondiala si GranTurismo.

 

In japoneza, Seiko inseamna splendid. Acest cuvant descrie perfect grija si felul delicat in care sunt fabricate ceasurile Seiko. Din acest motiv , Seiko si-a creat clienti fideli pe viata. Fanilor Seiko le place faptul ca ceasurile se intretin usor, emana stil, dar in acelasi timp sunt si durabile. Multi considera ceasurile Seiko unele dintre cele mai bune din lume.

Seiko -banner 04

Astazi, compania pastreaza traditia calitatii, a tehnologiei de varf si a designului de ultima ora. Seiko are o linie extraordinara de ceasuri elegante si moderne, pentru toate gusturile si stilurile de viata. Unele dintre aceastea sunt Spring Drive, cu tehnologie glide motion. O alta linie este Sportura, cu ceasuri cu un design sport, pentru barbati si femei. Linia Velatura este colectia marina pentru scufundari si yachting. Inspirata de natura, linia Arctura emana frumuseta si simplitate. Linia Premier are un stil clasic pentru gusturi sofisticate.

Zi de zi, Seiko inventeaza noi tehnologii. Acest lucru i-a ajutat sa se mentina in fruntea creatorilor de ceasuri de-a lungul anilor. Cumpararea unui ceas Seiko este mai mult decat o simpla achizitie, este o investitie. Ceasurile Seiko su nt practice si totusi elegante. Sunt durabile si totusi chic. Ele reprezinta o traditie a calitatii si au reusit sa ramana printre cei mai buni producatori de ceasuri moderne.


Istoria Seiko

Compania care poarta acum numele Seiko a fost fondata in anul 1881 sub numele de K. Hattori & Company Ltd., ca magazin de reparatii ceasuri de perete si si-a extins repede domeniul la fabricarea de ceasuri de perete. In 1924, K. Hattori a inceput sa produca ceasuri de buzunar sub numele Seiko.

Seiko a inceput sa fie cunoascut in industria ceasurilor si a devenit un initiator prin inovatiile tehnologice pe care le-a facut, ca de exemplu primul ceas cu intoarcere automata in 1955. Spre 1988, Seiko a creat ceasurile quartz fara baterie si ceasuri cu functii multiple si cu alarma si care functionau la nivelul de dezvoltare al unui computer chip. Pe parcurs ce K. Hattory  & Company a produs ceasuri sub diferite nume secundare, insa in 1990 compania si-a schimbat numele in Seiko Corporation.

Seiko -banner 05

Siguranta si calitatea ceasurilor au facut ca marca Seiko sa fie desemnata ca si cronometru oficial la Jocurile Olimpice din Tokyo din 1964, la Cupa Mondiala deFotbal in Mexic in 1986 si la alte evenimente internationale in anii urmatori.

In 1996 Seiko s-a unit cu Seiko Optical Products si in 1997 cu Seiko Jewelry. In 1998 Seiko a lansat primul ceas care functioneaza cu energie umana. In 1999, Seiko a incept sa creeze ceasuri care isi corectau ora automat. Seiko a fost si este inventator in tehnologia de varf.

In ceasurile Seiko gasiti stil, functii, o mare varietate care va satisface cei mai pretentiosi clienti. Si pentru femei si pentru barbati exista acceasi selectie de calitate de cuart, kinetic, functii pentru scufundari si chiar ceasuri cu diamante.

Designul ceasurilor pentru femei prezinta ecrane de diferte forme si stiluri si curele care vor face orice mana sa arate mai bine. Seiko ofera ceasuri care sa sa potriveasca oricarei femei, fie ca il vrea pentru mers la birou, pentru o tinuta sport sau pentru a completa o tinuta de seara.

Cea mai mare parte a ceasurilor Seiko pentru barbati au ecranul rotund si un design pentru mers la serviciu, imbracaminte sport si imbracaminte de zi cu zi. Si modelele penru barbati si cele pentru femei au functii diverse care includ alarme, calendar, mecanisme fara baterie.

Seiko le ofera clientilor durabilitate si confort, o marca ce a trecut testul timpului, ceasuri de calitate pentru orice buget si gust.               

Seiko -banner 01

 

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam