Pulsar - banner 01

                                      Pulsar - pentru ea                                                               Pulsar - pentru el

In 1972, compania de ceasuri Hamilton a inceput sa produca un nou tip de ceas. In spiritul unor vremuri in care se incepea explorarea spatiului, acest tip de ceas a primit numele "Pulsar" - care inseamna ramasitele unei stele - si un design futurist. Cativa ani mai tarziu, in 1979, Hamilton a fost cumparata de Seiko Watch Corporation; de atunci, imaginea si stilul ceasurilor au fost imbunatatite. Astazi, ceasurile Pulsar sunt unele dintre cele mai elegante, de prima clasa si cu tehnologie avansata de pe piata. Sunt fabricate in New Jersey si sunt foarte convenabile ca pret. Daca sunteti in cautarea unui ceas nou, Pulsar este alegerea perfecta.

O istorie a excelentei

Pulsar a pus intotdeauna accentul pe inovatie si tehnologie. In anii 1980, ceasurile Pulsar erau dotate cu cea mai noua tehnologie. In anii 1990, firma a inceput sa produca o gama larga de designuri noi, fermecatoare: de la ceasuri de buzunar la ceasuri cu carcasa din titan. Aceasta istorie este continuata astazi cu ceasurile de cea mai buna calitate pe care le creeaza firma. Fie ca esti barbat sau femeie, adult sau adolescent, exista cu siguranta un ceas Pulsar potrivit pentru dumneavoastra.

Optiuni infinite

Ceasurile Pulsar sunt create pentru persoanele care insista asupra calitatii produsului, insa vor sa fie diferiti de restul oamenilor. Pulsar nu foloseste forme standard pentru ceasuri, ci adopta mai degraba trasaturi noi si surprinzatoare: ceasurile cu curea reversibila pentru doamne sunt elegante si moderne; bratarile din uretan sunt foarte usoare si foarte durabile in acelasi timp. Limbile pentru cronometru au fost mult timp marca inregistrata Pulsar, iar traditia se continua si in ziua de azi.Pulsar - banner 02

Materiale extraordinare si detalii surprinzatoare

Cand vine vorba de stil, Pulsar nu se "zgarceste" niciodata. De la tonuri de argintiu (otel inoxidabil) la auriu, materialele si designurile folosite sunt intotdeauna impecabile si emana bun gust. Ceasurile in doua nunante sunt o alta caracteristica a Pulsar, care adauga surpriza si clasa la incehietura mainii oricui. Ecranele sunt disponibile intr-o multime de materiale, inclusiv mother-of-pearl si lovely LumiBrite, care sunt vizibile la intuneric.

Tehnologie de varf

Ca de obicei, Pulsar se lauda cu cele mai uimitoare caracteristici tehnologice. Afisarea datei si a zilei si tahimetrul sunt functii prezente la majoritatea modelelor Pulsar de top. Nu va faceti griji in legatura cu rezistenta la apa - exista ceasuri Pulsar care sunt rezistente la apa pana la 200 metri. Aceste ceasuri sunt create in asa fel incat sa reziste la orice lovitura si sa nu se sparga indiferent cu ce ai arunca in ele. Oriunde ati merge, puteti fi sigur ca ceasul dumneavoastra pulsar va va insoti cu aplomb, stil si eleganta dobandita prin experienta.

Pulsar -banner

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam