Citizen 11

                                     Citizen - pentru ea                                                                            Citizen - pentru el

Compania Citizen se poate mandri ca fiind pioniera in foarte multe capitole in  istoria ei de peste 85 de ani. Fondata in 1924, precursorul companiei Citizen, Shokosha Watch Research Watch Institute a produs primul ceas de buzunar "Citizen".Primarul de atunci al orasului Tokyo, domnul Shimpei Goto, a numit ceasul CITIZEN cu speranta ca ceasul, un adevarat lux in acele vremuri, va deveni larg accesibil oamenilor de rand si ca va fi vandut la nivel mondial.

Citizen 05

In timp ce compania mama Citizen s-a extins in domeniul bijuteriilor, ceasurilor de perete,ochelarilor si alte produse, The Citizen Watch Company ramane si azi puternic ancorata in Tokyo, cu facilitati in toata lumea. Exporturile au inceput in anul 1936 in Asia de Sud-Est si Pacificul de Sud. Din anul 1958 se exporta in China,ca din 1960 sa se incheie un parteneriat cu Bulova Watch Company din Statele Unite pentru exporturi si importuri. In Europa primul birou a fost deschis in Germania in anul 1965.

De nenumerate ori. Citizen a adus inovatii remarcabile in lumea ceasurilor si a ajutat ca ceasul sa devina o parte indispensabila a vietii de zi cu zi. Printre realizari, se numara:
 - in anul 1956, Parashock a fost primul model rezistent la socuri al unui producator japonez.
 - trei ani mai tarziu, in 1959, compania introduce primul ceas japonez rezistent la apa.
 - primul ceas profesional din lume pentru scufundari, cu senzor de adancime electronicCitizen 09
 - cel mai subtire ceas LCD si cel mai subtire ceas solar - Stiletto - numai 4.4 mm grosime
 - creatorul primului ceas cu recunoastere vocala

Incepand cu 1986, Citizen devine cel mai mare producator de ceasuri si mecanisme din lume.In prezent, compania Citizen este renumita pentru mecanismul Eco-Drive, un mecanism revolutionar ce foloseste lumina naturala si artificiala pentru a produce energie si nu necesita niciodata baterie.Lumina intra prin ecranul ceasului si incarca o baterie reincarcabila litiu-ion, care poate stoca energia pentru mai multe luni. Aceasta tehnologie prietenoasa cu mediul a dus la acordarea primei distinctii din industrie din partea Japan Environment Association -  Eco Mark in 1996.

 Citizen 12Compania Citizen este renumita pentru calitatea ridicata a mecanismelor, dar si pentru materilele de calitate folosite si finisaje.Citizen pune mai presus de moda si tendinte precizia si si calitatea, o atitudine pe care clientii o apreciaza foarte mult.

Alti producatori ofera un aspect sclipitor,la moda, dar Citizen pune accentul pe substanta. In oferta se regasesc mai multe serii, de la modelele mari cronograph pentru barbati, pana la micutele modele pentru doamne si domnisoare.

 

 Citizen 06

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam