Puma - pentru ea                                                                                     Puma - pentru el

Atunci cand trebuie sa va hotarati de la ce firma va fi ceasul pe care il veti cumpara, trebuie sa aveti in vedere mai multe lucruri. Unul dintre cele mai importante este cum veti folosi ceasul pe care il veti cumpara. Evident, exista ceasuri diferite pentru situatii diferite, iar un ceas nepotrivit situatiei poate fi ridicol.Modelele scumpe de lux nu sunt de exemplu cele mai potrivite pentru activitati care presupun efort ca scufundarile, iar un ceas digital din plastic in cadrul unui eveniment care cere cravata neagra este un total "faux pas". Unii designeri incearca sa umple prapastia dintre cele doua creand ceasuri ce se incearca a fi potrivite pentru situatii multiple. In acest caz este de admirat echilibrul; este important totusi sa alegem accesoriul potrivit situatiei.

De ce ne place Puma
In cazul in care cautati un ceas potrivit pentru activitati sportive, Puma va ofera o varietate de optiuni.Putine dintre firmele de haine si accesorii din lume s-au dedicat la fel de mult sportului ca Puma. Scopul declarat al firmei este sa devina compania numarul unu in lume in domeniu. E lesne de inteles, datorita dedicarii pentru domeniul sportiv, ca ceasurile pe care le produce aceasta firma sunt perfect potrivite pentru activitati sportive - ceasuri cu functie cronograf, cu tahimetru pentru intreceri si timpi intermediari, dar si modele simple, durabile si rezistente la agresiunile caracteristice activitatilor sportive la care sunt supuse.De asemenea, ne place cum fiecare ceas Puma reflecta o traditie a calita
tii, dobandita prin eforturile pentru care compania este cunoscuta. Firma si-a asociat numele cu imagini ale campionilor sportivi, inclusiv zeci de sportivi premiati cu aur, campioni la tenis, echipe de fotbal de cupa mondiala, etc, adica cu ideea de succes - echipamentele create sub numele Puma sunt folosite de cei mai buni sportivi din lume. Asta le da oamenilor un motiv in plus sa aprecieze si sa poarte hainele si accesoriile firmei.

Scurt istoric

Istoria Puma sport se intinde pe cea mai mare parte a secolului XX, incepand cu anul 1924. In urmatorii optzeci de ani, firma a fost furnizorul de echipamente sportive al unora dintre cele mai prestigioase echipe sportive si al unora dintre cei mai faimosi atleti: echipa nationala de fotbal a Italiei, tenismena Serena Williams, etc. Datorita accentului pe care il puneau pe calitate, Puma a inregistrat o dezvoltare fara precedent. Astazi,numele lor este din ce in ce mai cunoscut, iar orizontul lor este intr-o continua expansiune cu noi aspecte din viata sportiva.

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam