lorus-banner

                              Lorus - pentru ea                                                                  Lorus - pentru el

 Lorus este una din firmele de ceasuri create si puse pe piata de celebra Seiko Watch Corporation, care a creat si firma Pulsar si ceasuri de mana Seiko si ceasuri de masa si de perete Seiko si Lorus.

Lorus s-a lansat in Europa in 1982 ca o completare la deja popularele firme Pulsar si Seiko si s-a bucurat de un succes imediat, oferind produse nu numai accesibile ca pret, dar si tehnologie de varf si design de ultima ora. Datorita tehnologiei avansate folosite de corporatia Seiko, colectia Lorus ofera ceasuri cu mecanism kinetic si cu functii precum afisaj dual, alarma, cronograf, incarcare a bateriei la lumina solara etc.

Lorus - foto 02In caz ca nu ati facut-o deja, aruncati o privire peste modelele oferite de noi.
Ceasurile Lorus sunt vandute in America de Nord, Europa, Oceania si Africa si au o retea de vanzari si asistenta in expansiune. In cei 27 de ani de existenta, Lorus a castigat increderea comerciantilor si a clientilor din aceste regiuni. Cum? Simplu: fiind o firma creata de Seiko, lider mondial in domeniu din punct de vederetehnologic, si avand astfel la dispozitie intreaga experienta si resursele Seiko.

Luxul este un lucru minunat si are locul lui bine stabilit in viata oamenilor. De multe ori insa se pune mai mult accentul pe valoare, mai ales atunci cand nu ne permitem sa aruncam cu banii. Totusi, faptul ca incercam de multe ori sa obtinem cat mai mult pentru banii pe care ii dam nu inseamna ca nu putem avea lucrurile de calitate pe care le dorim si le meritam. Daca nu vrem sa cheltuim o avere pe un ceas, asta nu inseamna ca nu putem decat sa achizitionam unul demodat ca aspect si tehnologie. Unul dintre motivele pentru care iubim ceasurile Lorus este faptul ca acestea imbina un pret accesibil cu eleganta si durabilitatea.

Cu toate acestea, nu pretul accesibil este primul lucru de observat la un ceas Lorus, ci marea varietate de Lorus - foto 03modele oferite. De la modele foarte elegante, la modele sport si modele clasice care nu au niciodata nevoie de innoiri, la care se alatura o larga varietate de stiluri, materiale si culori - veti gasi cu siguranta ceasul  cautat in colectia firmei Lorus. Va puteti gasi ceasul potrivit stilului de viata, dar si ceasul potrivit pentru tinuta dvs. Per ansamblu, aceasta firma ofera multiple optiuni, iar alegrea, oricare va fi, va fi una
avantajoasa, pentru ca nu va va costa o avere.

Daca Lorus ofera ceasuri la preturi rezonabile nu inseamna ca este sacrificata calitatea. Reputatia firmei este calitate si produse durabile in timp. Aceasta include caracteristici precum ecrane rezistente la zgarieturi, carcase insurubate, rezistenta la apa de pana la 100 m la unele modele. Toate aceste trasaturi laolalta plaseaza firma in punctul in care se incruciseaza moda, durabilitatea si accesibilitatea.

Avand toate aceste avantaje in spate, este foarte greu sa gasesti defecte firmei. Totusi, clientii care cauta un ceas de lux sofisticat probabil ca nu vor gasi in colectia Lorus un model indeajuns de scump pentru gusturile lor. Pentru ca firma se apleaca mai mult spre valoare decat spre lux, nu veti gasi modele impodobite cu diamante si aur.

 Lorus - foto 01

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam