Lacoste - banner 01

                                                Lacoste - pentru ea                                                               Lacoste - pentru el

Jean Renee Lacoste a fost poreclit "Crocodilul" de catre fani datorita agresivitatii de care dadea dovada pe terenul de joc. Jucatorul de tenis de origine franceza a creat senzatie in tehnologia rachetelor de tenis cand a patentat prima racheta de tenis din metal (otel). In 1933 a fondat o firma de imbracaminte numita Lacoste,care vinde haine, incaltari, parfumuri, obiecte din piele, ceasuri Lacoste si ochelari de lux. Cele mai populare articole Lacoste sunt bluzele de tenis. Logo-ul firmei este crocodilul verde. Lacoste a creat de-a lungul anilor produse extraordinare de la rachete de tenis si bluze de tenis la colectii surprinzatoare de ceasuri.

Ceasurile Lacoste sunt durabile, rezistente si moderne fara sa fie batatoare la ochi. Sunt unele dintre cele mai confortabile ceasuri, create cu atentie la detaliu si mare arta, cu materiale si caracteristici de lux precum carcase si bratari din otel inoxidabil de inalta calitate, curele din piele pura, ecrane texturate, mecanisme cuart si, evident, logo-ul Lacoste care simbolizeaza povestea Crocodilului care a pus bazele firmei.Crocodilul Lacoste este unul dintre cele mai usor de recunoscut logo-uri din lume. Atunci cand cineva care se afla in cautarea unui ceas deosebit descopera un model Lacoste pe gustul sau, ii va fi imposibil sa nu il cumpere.

Lacoste produce ceasuri pentru barbati si femei - ceasuri moderne fara sa fie tipatoare, care vor deveni cu siguranta accesorii indispensabile garderobei dvs. Fie ca doriti un ceas pentru sport nautic, un ceas pentru tenis, un ceas pentru golf sau unul simplu, clasic de zi pentru femei sau pentru barbati, Lacoste il are pe cel potrivit dvs.

Firma ofera o multitudine de modele in stil tineresc, ca o continuare a imaginii scolaresti de tanar instarit cu care este ades asociata. Ceasurile in culori vii pot fi cadouri excelente pentru adolescenti, dar si pentru adulti. Lacoste se bucura, pe buna dreptate, de o imagine si o reputatie extraordinare, iar ceasurile lansate sub semnatura lor sunt inalt calitative, frumoase, dar, mai presus de toate, de un extraordinar bun gust. Nici pretul nu este mai putin atragator. Majoritatea ceasurilor Lacoste nu sunt foarte scumpe.

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam