calvinklein

                                   Calvin Klein - pentru ea                                                 Calvin Klein - pentru el

Atunci cand Calvin Klein si-a deschis un magazin de paltoane in New York in 1968, nimeni nu isi imagina care urma sa fie impactul pe care stilul acestuia urma sa il aiba asupra lumii intregi. De la haine elegante la campanii de Calvin Klein - foto 01publicitate care au schimbat lumea modei, Calvin Klein a fost mereu asociata cu inovatie si exaltare.  Ceasurile de la Calvin Klein nu fac exceptie de la aceasta regula; de fapt, acestea incarneaza cele mai apreciate caracteristici ale produselor Calvin Klein.

 Ceasurile cK: O noua directie pentru ceasuri

In 1997, Calvin Klein a inceput sa colaborezu cu designerul de ceasuri de la Swatch pentru a crea ceasuri cK. Pentru prima data, ceasurile deveneau accesorii de moda. Oamenii cumpara in general un ceas Calvin Klein mai  mul pentru aparenta decat pentru nevoia de a sti cat este ceasul. Deoarece s-au concentrat intotdeauna pe moda,  Calvin Klein creeaza ceasuri care atrag atentia intr-un mod placut si accentueaza orice outfit.

 Mai multa atractie cu materiale de ultima ora

Fiecare ceas CK este fabricat cu materiale de ultima generatie - si acest lucru se vede. Apar foarte des  componente Calvin Klein - foto 03aurii si din otel inoxidabil, care dau o stralucire discreta si seducatoare fiecarui ceas. De multe ori se folosesc pietre pretioase care transforma aceste ceasuri in adevarate bijuterii. Astfel ceasurile devin un accesoriu fundamental pentru persoanele interesate de moda.

 Se pune accent pe individualitate

Nu veti gasi la ceasurile Calvin Klein trasaturile unui ceas obisnuit. Fiecare ceas este unic, cu un aspect incantator, iar numarul foarte mare de modele va da posibilitatea de a alege ceasul care va reprezinta si va face diferit de ceilalti. Veti fi remarcat, apreciat si complimentat cu un ceas Calvin Klein.

 Maxima atentie la detalii

Calvin Klein 01Ceasurile Calvin Klein au ecrane, carcase si inchizatori studiate, fata de alte ceasuri unde nu se acorda atat de mare atentie acestor detalii. A investi intr-un ceas Calvin Klein inseamna sa investesti intr-un obiect la care s-a lucrat cu multa dragoste si atentie.

 Minimalism si bun gust

Desi atrag atentia, ceasurile Calvin Klein nu sunt in niciun caz ostentative. Sunt sofisticate si de inalta clasa; au un design simplu. Cea mai mare parte dintre aceste ceasuri au un design minunat minimal - nu va lasati totusi amagiti; este mult mai mult bun gust in aceste ceasuri decat ati fi tentat sa credeti. Arata asa cum ti-ai dorit purtand ceasuri Calvin Klein Ceasurile Calvin Klein sunt disponibile intr-un numar uimitor de variante, stiluri, modele si culori. Pentru cei care au norocul sa le cumpere, ceasurile Calvin Klein devin accesoriile preferate. Ideea de baza este: rasfata-te cu un ceas grozav Calvin Klein.   

Calvin Klein - poza 4

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.